Online-Daten

13 reacties

 1. Custom avatar Pogingwagen schreef:

  Eerst dacht ik online daten via internet dat is niks voor mij. Toch merkte ik dat het lastiger is om iemand in de kroeg of ergens anders te vinden en heb de stoute schoenen maar eens aangedaan. Via een vriendin die hier ook leuk ervaringen heeft gehad heb ik mij maar eens aangemeld. Erg veel succes kan ik wel zeggen, ik lig blijkbaar nog wel prima in de markt. Nog steeds wel een beetje voorzichtig en spreek niet zomaar af alhoewel dat zeker mogelijk is. Ben je ook zoekende kijk dan ook eens online. Ik was erg verbaasd.

 2. Custom avatar likemike schreef:

  Hi Ik zag dat de site helemaal vernieuwd is, ziet er super uit. Ben hier al jaren kind aan huis. Elke maand wel een date als ik zin heb. Single zijn bevalt mij uitstekend

 3. Theo schreef:

  Dit was eigenlijk de eerste site waar ik mij op aanmelden, dit was erg eenvoudig en zo gebeurt. Nu zit hier af en toe op als ik niks te doen heb. Prima dating maatja weet ook niet hoe andere datingsites zijn.

  Theo

 4. Gezelligeontmoeting schreef:

  Ben hier al eerder lid geweest erg leuke site, veel profielen en vaak snel leuk contact opgedaan. Vooral leuk als je single bent.

 5. Ikbenhetmaar schreef:

  Ja ja na lange tijd alleen ben ik er wel weer aan toe toch maar weer eens aangemeld nu een keer positief verast. Had hier al enkele reviews gelezen en ben nu enkele dagen aangemeld, tot zover beval het goed en is de site erg gezellig en druk bezocht. Echt een aanrader.

 6. toomuchdreams schreef:

  Wie niet geloofd in dromen vind nooit de ware, daarom kijk ook even rond net als ik en voor je het weet heb je de tijd van je leven. Ik kijk rustig even rond, wie weet ontmoeten we elkaar nog.

  XX Dream on

 7. Sheryl schreef:

  Misschien wel een van de beste datingsites waar ik heb op gezeten veel leuke en echte profielen. Eindelijk weer een leuke date gehad. Had ik dit maar eerdere geweten toen ik single was.

  Sheryl

 8. man schreef:

  Een echte datingsite eindelijk gezellig flirten en daten. Bevalt mij hier echt super, lekker goedkoop en veel echte singles. Al een paar dates gehad en tijd voor een nieuwe.

 9. missy schreef:

  Ben hier al sinds begin van het jaar en bevalt goed, eens in de zoveel tijd kom ik weer eens online en leg ik wat nieuwe contacten. Ben niet direct op zoek maar sta wel open voor een relatie. Hoop dat ik via hier gewoon een leuke relatie ontmoet, wie niet waagt wie niet wint.

  Er zijn iedergeval genoeg nieuwe leden als ik online kom, dus contact leggen is zo gedaan.

  missy

 10. Emile schreef:

  Eindelijk een goede dating site, nou ja een van de betere. Er mogen wel meer serieuze singles online komen die niet maar een ding willen. Die tijd heb ik nu wel gehad, maar ach ja die heb je er altijd tussen zitten.

  Groetjes Emile

 11. Eefje schreef:

  Echte een aanrader, heel veel online profielen echt een dikke plus.

  Kus Eefje

 12. Patricia-Adam schreef:

  Eindelijk een leuke dating site voor singles, veel leden, gezellig en betrouwbaar. De leukste datingsite voor mij, gewoon gezellige contacten opdoen. Hier zijn gewoon de meeste singles die ook echt single zijn. Tevens een vrouw vriendelijke site, je kunt lastige leden eenvoudig blokken, dit vind ik heel belangrijk. Zo kun je de vervelende profielen mijden.

  Goede tip van een vriendin.

  X patries

 13. Harold Beens schreef:

  Goede aanrader, echt al veel reactie gehad, de dating tips kwamen dan ook goed van pas. Nog geen dates. een site die mij past handig zoeken in de regio. Altijd wel genoeg mensen online, behalve na 02:00 :). Heb nu 3 oprechte profielen waar een goed klik mee is, ik raad deze iedereen aan.

  Veel Plezier hier.

  Groet,

  Harold B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up