PlusSizeDating logoPlusSizeDating.nl Is een speciale datingsite voor leden met een maatje meer of leden die juist op zoek zijn naar een maatje meer. Kom in contact met serieuze en oprechte singles op zoek naar een maatje of partner. Leg contact met BBW Big Beautiful Woman en start een chat of like de profielen. Het leggen van contact is zeer eenvoudig en er zijn vele gelijkgestemde leden actief. Maak een profiel om zo echte contacten te leggen en de basis voor een toekomstige partner of relatie,

Daten met een maatje extra

Ontmoet echte singles op zoek naar leuke partners. Het maken van een profiel is snel gebeurd en je kunt direct beginnen met het echte daten. Vele leden gingen je voor en hebben een mooie relatie gevonden. Vul je profiel tekst met de persoon die je echt bent en waar je naar opzoek bent. Online daten is tegenwoordig de standaard voor elke single of je nu jong oud plussize bent of niet en het maakt ook helemaal niets uit. Probeer het zelf en gewoon een kijkje. Aanmeld button

Alle pluspunten voor leden

  • Daten met echte singles
  • Uitgebreide chat mogelijkheden
  • Handmatige profielen verificatie
www.PlusSizeDating.nl
Kwaliteit
87%
Gebruiksgemak
90%
Betrouwbaarheid
88%
Effectiviteit
91%

Screenshot PlusSizeDating.nl

PlusSizeDating schermafbeelding

Actie en aanbiedingen

Het registreren en rondkijken is volledig kosteloos voor alle leden. Om volledig gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten word een kleine vergoeding gevraagd. Daarnaast is het mogelijk dat er acties of aanbiedingen actief zijn op de website of dat je als aangemeld lid een speciale aanbieding krijgt voor een lidmaatschap.Hou daarom deze site in de gaten en meld je ook aan om zo op de hoogte gehouden te worden van alle acties en promoties.

Plussizedating snel aanmelden button

Kosten en prijzen

Periode Maand Totaal Gold
1 € 9,95 € 9,95 Maand

Voordelen van GOLD member

Als Gold member kun jij volledig gebruik maken van de website. Als gratis lid kun je ook aan de slag maar heb je beperkte functies. Voor een kleine vergoeding kun jij gebruik maken van alle opties. Word ook Gold Member en start met het leggen van echte connecties.

 

GOLD Member
Chatten met alle leden Groene checkmark
Vriendschapsverzoeken versturen Groene checkmark
Meerdere foto’s uploaden Groene checkmark

Kennismaking video

Veiligheid en Betalen

Zoals op de meeste Nederlandse datingsites kun je ook hier veilig betalen met bekende betaalmethodes. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Tevens is de website voorzien van een veilige SSL verbinding waarmee je veilig betalingen kunt uitvoeren.

 

Welke landen is PlusSizeDating actief

Plussize dating is vooral actief in Nederland en heeft ook een Nederlandse domein extensie. Uiteraard kun jij je ook vanuit een ander land aanmelden, leden uit België worden ook geaccepteerd. Vanuit België zijn vooral de Nederlandstalige leden welkom. Houd de website in de gaten om te kijken of PlusSizeDating ook in ander landen actief zal worden.

Gemiddelde leeftijden

35%
41%
28%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Doelgroep PlusSizeDating

De doelgroep is voor volslanke leden. Leden met een maatje meer en plus size partners. Of je zelf plussize bent of je zoekt een plussize partner je kunt je hier gratis aanmelden.

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
47%
53%

 

Direct aanmelden op PlusSizeDating.nl

Bedrijfs gegevens

AMC Media

’t Zanddorp 26

4335 AJ Middelburg

KvK 61530166

Contact met PlusSizeDating

Er kan contact opgenomen via het contactformulier op de website. Laat je vraag of verzoek achter en er zal zo snel als mogelijk contact met je opgenomen worden.

 

 

 

Rating:

2 Comments

Dione.b · 14 februari 2023 om 19:15

Helaas was ik niet zo onder de indruk van deze datingsite. Ik vond het moeilijk om een gesprek aan te gaan met andere leden en de zoekopties waren beperkt. Er zijn betere opties beschikbaar.

Simon.k · 8 juni 2022 om 12:40

Zelf had ik een beetje moeite om mij op een site aan te melden, maar hier voel ik mij meer thuis. Er zijn veel gelijkgestemden leden en het is niet erg om een maatje meer te hebben. Ik voel mij hier erg comfortabel bij.

Geef een reactie

Avomar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *