Relatieplanet

Relatieplanet.nl Logo

Relatieplanet.nl Altijd al willen weten of Relatieplanet.nl een dating website voor jou is? Een veel bezochte en bekende dating site gericht op de Nederlandse markt. Op deze site doen de moderators hun uiterste best om de site volgens de algemene voorwaarden laten draaien, een uitstekende service. Daarom is Relatieplanet een site voor jong en oud. De Memberdesk word dan ook goed beheerd. Hierdoor krijg je onbeperkt Onbeperkt toegang tot alle profielen. Er zijn vele functionaliteiten en zelfs een dating App voor alle moderne smartphones en tablets.

Stop met dromen start met daten

Overal toegang en eenvoudig contacten leggen , dit varieert van webcammen, chatten, foto’s delen. Eenvoudig zien wie er full member en gratis member zijn. Interesse tonen in member en singles. Voor een klein bedrag ben je een jaar, half jaar, 3 maanden of 1 volledige maand lid. Al 5 jaar achter elkaar verkozen tot dating site van het jaar. Door thuiswinkel waarborg gecertificeerd als veilig en betrouwbaar. De helpdesk is bereikbaar van 9:00 to 23:00 uur in de avond, de klantenservice staan meteen klaar voor al je vragen en opmerkingen. Binnen 5 minuten ben je ingeschreven en klaar om te zoeken naar een partner. Zeker de moeite waard om eens te proberen.

Aanmelden

Relatieplanet is niet meer online

 • Bekijk andere datingsites op Datingsites-Reviews
 • Er zijn nog vele Nederlandse actieve datingsites
 • Helaas is Relatieplanet na 20 jaar gestopt
www.Relatieplanet.nl

 

Website van het Jaar Thuiswinkel Waarborg Keurmerk veilig Daten Relatieplanet

 

 

 

 

 

Kwaliteit
82%
Gebruiksgemak
71%
Betrouwbaarheid
77%
Effectiviteit
78%

App van Relatieplanet

 

Apple App Store Relatieplanet App

 

Google play Store Relatieplanet App

 

 

 

 

 

Slogan

“Stop met dromen start met daten”

Bedrijfs en contact gegevens

 

Relatieplanet screenshot
Rating:

12 reacties

 1. Kevin schreef:

  Echte aanrader, heb hier veel goede ervaringen eenvoudig in gebruik. Als je meer berichten wilt sturen moet je wel lid worden maar de kosten hiervoor zijn te overzien. Er zijn echt genoeg singles die serieus op zoek zijn. Gewoon een proberen zou ik aanraden.

 2. Custom avatar cherrie schreef:

  Ja als je relatieplanet niet kent dan weet ik het ook niet meer. Al meerdere malen de beste datingsite, altijd vele serieuze singles die echt willen daten voor een langdurige relatie. Dan zit je hier helemaal goed.

 3. Custom avatar Klokje1965 schreef:

  Relatie planet is eigenlijk de beste serieuze dating site, al jaren als beste site uitgeroepen. Erg betrouwbaar en gewoon leuke contacten voor een vaste relatie.

 4. Custom avatar Latifa schreef:

  Ja via RP heb inheb ik mijn huidige man ontdekt, voor mij is dit dus een prima site.
  Inmiddels zijn wij al 2.5 jaar gelukkig getrouwd.

  Latifa

 5. Erina schreef:

  Relatieplanet is inderdaad wel eens van de beste serieuze datingsites. al meerdere geprobeerd en deze bevalt mijn toch het beste. Niet duur gemakkelijk in gebruik, contact leggen is erg eenvoudig. Alleen een profiel invullen vind ik altijd zn gedoe. Dat eenmaal gedaan kun je zo aan de slag.

  Erina

 6. Lucy schreef:

  Relatie planet is onlangs weer uitgeroepen tot dating site van het jaar, toen ik dat hoorde dacht ik laat ik mij dan ook maar eens aanmelden, daten was alweer een tijdje geleden en als ik dan ga daten laat ik het dan op de beste datingsite van Nederland doen. Dus kijk hier nog even rond of mij prins op het witte paard voorbij komt.

  Lucy
  Rotterdam

 7. Ester schreef:

  Relatieplanet al vaker geprobeerd, heb hier mn ex leren kennen. Maar ligt verder niet aan de site, hoop dat ik nu een leuke vent ontmoet hier.

  Ester

 8. joopie82 schreef:

  RP is bekend van TV, daarom heb ik mij er ook maar eens aangemeld. Leuk maar niet bijzonder, veel de zelfde profielen maandelijks daarom wissel ik maandelijks lekker af van dating site, gewoon even rondkijken.

  Joopie
  1982

 9. sweetangel schreef:

  Ik ken relatieplanet van tv en heb mij maar eens aangemeld, wel leuk er zijn echt vele nieuwe leden merk ik, misschien komt het omdat nieuwe jaar begint. Stiekem ook een voornemen van mij om weer eens op zoek te gaan, eerst maar even rustig kijken. Is mij droom prins hier verstopt?

  sweetangel

 10. Leo schreef:

  RP is voor mij de beste sites die er is voor dating, ik denk dat deze site niet voor niets jaar op jaar datingsite van jaar is geworden. Waarom verder zoeken als als het werk al voor je gedaan is. De App werkt ook verder prima op je telefoon. Echte aanrader.

  Leo

 11. Remco schreef:

  Er zijn hier veel singles die echt op zoek zijn naar een relatie of partner, op vele sites zijn er veel op zoek naar eenmalige afspraakjes. Ik ben echt op zoek naar iets vast en is RP gewoon de beste site op internet. Elke dag melden zich weer vele nieuwe leden aan, er is dus veel afwisseling. Verder werkt het gewoon eenvoudig en is elke leeftijd categorie wel vertegenwoordigd. Heeft er iemand nog meer tips zoals Relatieplanet? Ben erg benieuwd…

  Groetjes,

  Remco

 12. Simone schreef:

  Eindelijk eens blij met deze datingsite, meeste zijn echt nep maar zoals hier staat over Nederlandse profielen klopt wel! Maar misschien komt dat ook wel omdat ik een vrouw ben, geen ervaring met de vrouwelijke profielen.

  Simone
  Uitgeest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar