TOP

Sex Relatie

Sex-Relatie

Sex-Relatie.com Een dating concept voor snelle en veelal eenmalige dates, maar ook voor het vinden van vaste intieme relaties. De succesformule is al enige tijd bekend bij velen, er zijn dan ook vele online leden die veelal actief zijn. De aanmeldingprocedure is erg eenvoudig en de profielen worden teven handmatig gecontroleerd. Een echte toevoeging om serieuze dates te kunnen vinden. Sex-Relatie is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Flirten en daten is meer dan toegestaan, de meeste leden gebruiken dan ook uitdagende foto’s en vinden zo vaak snel een date.

Het platform is een avontuurlijke website voor singles maar ook voor gebonden. Een veilig en anoniem profiel aanmaken is hierbij mogelijk. Lees ook de reviews en ervaringen van andere leden en entdek het zelf.

Rating:

3 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Custom avatar
  Ellen

  Thuis was ik eigenlijk niet meer helemaal tevreden en had al een tijdje fantasien om eens een keer een affaire te starten. Dat is eigenlijk best snel gelukt en bevalt mij prima. Wij spreken af via de site en spreken een locatie af en dat zn een keer per week. ik wist niet dat ik nog zo goed in de markt lag. een erg leuke ervaring

  Ellen

 2. Erelatie

  Hi dames en heren,

  Een prima site voor contact, de sitenaam spreekt voor zich.

  Eric

 3. Custom avatar
  Hansy

  Beste lezers,

  Ik ben hier al enige tijd geleden aangemeld, na veel sites geprobeerd te hebben is dit toch een van de betere sites. Althans hier heb ik vedergeval wel meerdere succesen gehad. Dan valt bij andere sites nog te betwijfelen.

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up