SingleFlirt

SingleFlirt logo

SingleFlirt.com Ook toe aan een ontmoetingssite waar je gezellige vrijblijvende gesprekken kunt starten. SingleFlirt is een bekende en grote datingsite die in vele landen er actief is. Het leden tal is dan ook erg hoog waardoor de kans groot is op leuke online ontmoetingen. Flirten en chatten met de online leden is erg eenvoudig. Het aanmeld proces is zeer kort en na aanmelding ben je direct al actief.

Sta open voor nieuwe ervaringen

Je kunt hier terecht voor vele mogelijkheden door de diversiteit is er voor iedereen weel een passende match. Doordat de website zeer eenvoudig werkt kan iedereen er goed mee overweg. Als je inlogt via je mobiel lijk het zelfs alsof je in een App aan de slag bent. Zeer eenvoudig en voor alle leeftijden goed te gebruiken. In de chat interface kun je ook overzichtelijk zien met wie je allemaal in gesprek bent en ook simpel je favorieten benaderen. Leuke dating site voor de actieve single van deze tijd. Actief in vele landen en regio’s.  kom ook online en neem een kijkje. Aanmelden

Ook daten in je omgeving

  • Eenvoudig aanmelden
  • Direct beginnen met zoeken en matchen
  • Vele leuke single profielen
www.SingleFlirt.com
Kwaliteit
91%
Gebruiksgemak
77%
Betrouwbaarheid
79%
Effectiviteit
81%

Bekijk preview van Singleflirt.com

Singleflirt.com voorbeeld website

Kosten en credits op Singleflirt.com

Credits Kosten Extra informatie
220 € 4,99 Inclusief 20 Bonus
500 € 9,99 Inclusief 40 Bonus
1270 € 24,99 Inclusief 100 Bonus
2640 € 49,99 Inclusief 200 Bonus
5500 € 99,99 Inclusief 400 Bonus

Veilig online betalingen doen

Betalingen geschieden uit vele mogelijkheden, dit kan via creditcard, Paypal maar ook de meestgebruikte zoals iDEAL in Nederland. Betalingen worden via beveiligde verbindingen en vertrouwde betaal providers uitgevoerd zodat je veilig betalingen kunt doen.

Gemiddelde leeftijden

30%
41%
20%
18 t/m 30
31 t/m 50
50+

Alle landen waarin Singleflirt actief is

Australië, Oostenrijk, België , Bulgarije, Canada, Chili, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Internationaal, Ierland, Israël, Italië, Korea, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Polen, Portugal, Noorwegen, Puerto Rico, Roemenië, Servië, Singapore, Slowakije, Zuid-Afrika.

Mainstream dating

Deze datingsite valt in de categorie mainstream dating. De meest voorkomende en gebruikte datingsites. Je kunt hier contact leggen en een relatie zoeken. De leden zijn voornamelijk geïnteresseerd in langere termijn  relaties. Daarbij heeft Single Flirt geen niche waar de focus op ligt hierdoor is de site erg populair bij het globale publiek.

Man vrouw verhouding

Vrouwen logo Mannen logo
Vrouwen
Mannen
42%
58%

 

 

 

Rating:

1 reactie

  1. Custom avatar Leonietje schreef:

    Even een reguliere datingsite proberen ik heb er nu al zo veel geprobeerd erg fijn om hier lid te zijn geworden. Lekker simpel en toegankelijk zoals dating hoort te zijn. Contact is hier zo gelegd en er zijn voldoende leden. Geen spam en fake profielen wat erg fijn is.

    Leonie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar