Pikant

Pikant

Pikant.nl Nederlands snelst groeiende Erotisch Social Media Netwerk. Pikant is meer dan dating en contact leggen, het is het sociale erotische en pikante netwerk van dit moment. Een van de grote voordelen is dat er echt alleen maar echte profielen op te vinden zijn. Bij Aanmelding ben je namelijk verplicht je legitimatie gegevens te verstrekken. Hierdoor heeft deze site het grote voordeel dat er dan ook alleen echte en serieuze leden bestaan. Vele liefhebbers van dating wachten al jaren op dit soort actieve dating sites in de erotische branch waarbij je enkel met echte oprechte leden te maken hebt.

Registreren is ook erg eenvoudig en de controle van nieuwe profielen geschied ook erg snel. Overigens zijn er gigantische vele voordelen en extra’s op de site te bekennen. Na aanmelding en goedkeuring van je profiel kun je verder wel anoniem voor andere leden en gebruikers blijven. Verder is Pikant voorzien van alle bekende tools die een dating en ontmoetingsites tegenwoordig hebben. Gemakkelijk zoeken in de regio of op plaatsnaam. Een leuk profiel aanmaken met teksten en foto’s. Zoeken op leeftijd en matching met contacten. Er is ook een aanvullende App beschikbaar Fudtime waarbij je contact kunt houden met je Fuddies. Een moderne chat optie waarbij je gecontinueerd berichten kunt blijven versturen met je contacten.

De site is er veelzijdig en loopt ver vooruit op menig reguliere datingsite. Pikant is tevens een initiatief van Islive een bekende naam in de Adult industrie. Pikant en Fuddies zijn dan ook de snelst groeiende erotische sites van dit moment. De site is voor iedereens van uiteraard 18 jaar en ouder, Singles, koppels, Homo of bi, hetro iedereen kan zich aanmelden. Je kunt zonder volledig aangemeld te zijn al een kijkje nemen bij de profielen die volledig zichtbaar zijn voor iedereen. Ontdek het zelf en meld je ook aan, lees ook de reviews en ervaringen van andere leden.

Rating:

5 reacties

 1. Custom avatar pavo schreef:

  Ja pikant is wel een dingetje aan het worden de site word steeds groter en als ik mij niet vergis misschien wel een van de grootste erotische social media netwerken van het moment. Leuk dat er zoveel liefhebbers zijn, dat maakt de site erg leuk.

 2. Custom avatar Melodiepleasure schreef:

  Ook de webcam functie vind ik erg leuk, zo kan ik via de webcam contacten zie je meteen met wie je chat. Superleuk!

  Melodie Pleasure

 3. Custom avatar Rambo schreef:

  Ja ik kan ook bevestigen dat dit voor mannen een prima site is. Profielen worden gecheckt door middels van legitimatie gegevens. Verder ben ik een en al positief een echt social media concept dat echt werkt.
  Groet Rambo

 4. Custom avatar Nikkiholland schreef:

  Zat hier al een tijdje maar voorheen was het nog niet zo bekend en goed bezocht. Inmiddels kijk er meerdere keren per dag op. Hoop dat er snel een volledige pikant app komt voor de iPhone.

 5. Custom avatar Fleur schreef:

  Eindelijk een leuke xxx site met interactie, er is zoveel mogelijk. Echt een moderne manier om serieus contact te leggen. ook erg fijn dat iedereen geverifieerd word. Dat voelt toch een stuk prettiger. Voor het sociale is erg leuk een soort FB maar dan voor erotiek.

  Kom ook eens kijken.

  Kus Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up