TOP

Second Love

Second Love

Secondlove.nl Een verhouding beginnen naast je relatie op Second Love is het mogelijk. Een discrete site om een affaire te starten. Een 2e liefde is niet alleen voor iedereen die anoniem wil vreemdgaan, je kunt je natuurlijk ook aanmelden indien je geen monogame relatie hebt. Iedere relatie zit anders in elkaar en dat weten ze op second love, daarom zijn zij een andere dating site gestart. Met succes zijn zij al jaren actief in deze specifieke branche, er zijn dan ruim 400.000 leden en members.

Denk je dat deze site bij jouw en je relatie past neem dan zeker een kijkje. De site is immers anoniem en vrijblijvend. Wil je echter uitgebreid gebruiken maken van chatten berichten versturen en alle foto’s bekijken dan dien je een abonnement af te sluiten. Je kent second love waarschijnlijk van Q-Music, BNR Radio, AD Algemeen dagblad, diverse Kranten, verschillende tijdschriften en nog veel meer. Je weet waar de site voor bedoeld is dus als je toe bent aan een buiten echtelijke relatie of spannende date dan kun je hier een kijkje nemen.

Rating:

4 Reviews. Klik hier om een review te plaatsen

 1. Custom avatar
  douwe

  Ik twijfelde al een tijdje om dit eens te proberen en heb nu de stap maar eens genomen.

  Nog geen dates gehad omdat ik dit nog een beetje afhou.
  Maar er gaat binnenkort wel een echte date komen!

  Douwe

 2. Sloppie

  Voor een naaste relatie naast je partner is dit wel een van de betere sites, het is altijd een beetje vissen in een grote vijver.

  Sloppie

 3. Stranger

  De site maakt waar wat er beloofd word, blaas nieuw leven in je seksleven. het lijkt ineens of de tijd heeft stilgestaan, wat kan spannende sex toch lekker zijn. Lekker annoniem daten, spannende parkeerplekjes. Wist niet dat ik dit nog zou doen zeg.

  X
  Stranger.

 4. Affaire

  Qua discretie en leden verreweg de beste datingsite die ik ben tegengekomen. en discretie is nogal vereist als het om een afaire gaat dus wat mij betreft een aanrader!

Plaats een review

Je email adres zal nooit vrijgegeven of gedeeld worden.

Laat in dit veld je review achter, deel je ervaringen met anderen.

Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar Custom avatar
Scroll Up